Asunto Oy

Vilpola

Home
Toimihenkilöt
Järjestyssäännöt
Muut aiheet

Asunto Oy Vilpolan järjestyssäännöt

 

   1. Yleistä

   Yhtiön ilmoitustaulu on kellarin seinällä ja on kaikkien käytössä. Yhtiön tiedotteet jaetaan postilaatikkoihin.

    

   2. Vastikkeiden maksu

   Hoitovastike ja mahdollinen rahoitusvastike on suoritettava pankkitilille
   No 660100-03444387 ja on maksettava viimeistään 15 p:nä kyseistä  kuukautta. Viivästyneestä maksusta voidaan periä 10%:n viivästyskorko. Maksun yhteydessä on mainittava viitenumero

    

   3. Yleinen järjestys.

   Piha-alueella on ylläpidettävä hyvää järjestystä. Työ- ja leikkikalut on käytön jälkeen asetettava niille tarkoitettuihin säilytystiloihin. Ovet yhtiön tiloihin on pidettävä suljettuina.  Eritoten on ajotiet pidettävä vapaina liikenteelle. Kellarikäytävien kulkutiet on oltava vapaana liikenteelle. Niissä ei saa säilyttää mitään mikä estää liikkumisen (pelastuslaki).

    

   4. Roskalaatikot

   Roskat on pantava asianmukaisiin säiliöihin. Ongelmajätteitä ei saa laitta säiliöihin. Säiliöitä ei myöskään saa ylitäyttää siten ettei kansi sulkeudu. Säiliöiden viereen ei saa sijoittaa jätettä, lukuun ottamatta joulukuusia, jotka jäteyhtiö kerää erillistä maksua vastaan.

    

   5. Autot

   Autojen turha tyhjäkäynti on kielletty (liikennesäännöt). Pakokaasua leviää sisätiloihin aiheuttaen terveyshaittoja.  Autojen pesu on pihalla kielletty (ympäristösäännöt). Sähköpistokkeet on pidettävä lukittuna ja johdot poistettava käytön jälkeen (sähköturvamääräykset).

    

   6. Pihavuorot.

   katso vuorolistaa

[Home] [Toimihenkilöt] [Järjestyssäännöt] [Muut aiheet]

Yhteystietomme:

Puhelin: 040 356 7710

Osoite: Peräsin 3 B

Sähköposti: petri.angervuori@luukku.com

Kotisivut: Ylläpito